WIE WIJ ZIJN

Wij leren van gisteren, zijn bezig met vandaag en kijken uit naar morgen! Ooit begonnen als dorpssmid werden we al snel een klein constructiebedrijf. Het ging van vader op zonen en groeide uit tot een allround metaalverwerkend bedrijf. Geleerd van zaken die beter konden en trots op zaken die perfect waren. Door te doen wat we zeggen en vast te houden aan onze kernwaarden zijn we geworden wie we zijn.

Inmiddels 80 jaar oud en springlevend! Een betrouwbare partner voor onze vele klanten die ons iedere dag met nieuwe opdrachten belonen. Vol ervaring en ambitie zijn wij bezig onze goede naam waar te maken. Midden in de markt waar wij ontwikkelingen nauwlettend volgen, daarop anticiperen en waar nodig onze plannen bijsturen. .


Wat wij doen

Wij hebben ons de laatste jaren steeds meer ontwikkeld tot een totaalaanbieder in de markt. Het bieden van zes disciplines onder één dak: Engineering, RVS, Constructie, Machinebouw, Verspaning en Montage (zowel intern als extern), daar onderscheiden wij ons in. Wij werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, variërend van lokaal tot internationaal. En daar zijn we trots op! En of we nu werken aan grote projecten voor multinationals of voor kleinere opdrachten voor lokale klanten: wij denken in alle gevallen met u mee en nemen u graag de nodige zorg uit handen.